— ANTTI KETONEN PALAA VAHVALLA UUDELLA SINGLELLÄ

Yksi Suomen pop-iskelmätaivaan kirkkaimmista tähdistä, Antti Ketonen, on julkaissut uuden singlen Rakkauden arvoinen. Kyseessä on artistin ensimmäinen julkaisu Universal Musicin kautta. Mukaansatempaava ja hitikäs single on Kaisa Korhosen, Frans Harjun ja Jonas Olssonin käsialaa ja sen kruunaa Antti Ketosen vahva tulkinta.

Antti Ketonen kertoo biisistä ja tulevista keikoistaan näin:
”Olin marraskuussa lauluopetushommissa ja puhelimeen kilahti demo Rakkauden arvoisesta. Rakkauden arvoinen tuntui heti omalta biisiltä ja sitä on pirun mukava laulaa. Jokainen meistä tarvitsee rakkautta ja jokainen on sen arvoinen, vaikka välillä sitä joutuu vähän etsimään. Ensi viikolla päästään jo esittämään uusi biisi keikoilla! Kevään livesetti on pistetty uusiksi aina valoja ja äänentoistojärjestelmiä myöten. Bändin kanssa treenaaminen on aloitettu eikä malteta odottaa, että päästään taas esiintymään yleisön eteen. Seuraavat keikat ovat 24.1. Turussa Baltic Princess Iskelmäristeilyllä, 26.1. Tampereen Tavara-asemalla ja 27.1. Lopen Paroonissa.”

 

 

— Antti Ketonen

Tuplaplatinaa striimanneella Olisitpa sylissäni -hitillään soolouransa komeasti aloittanut Antti Ketonen julkaisi kesällä uuden Paha mies -kappaleen, jonka Antti on kirjoittanut yhdessä tämän vuoden Emma Gaalassa Vuoden tuottajana ja Vuoden musiikintekijänä palkitun Jonas Olssonin ja Happoradio-yhtyeen keulilta tutun Aki Tykin kanssa. Paha mies on tarttuva pop-iskelmä, joka valottaa uusia puolia Ketosesta. Kappaleen julkaisi Jonas Olssonin Isolla Music.

Antti Ketonen on menestynyt niin sooloartistina kuin bändinkin kera. Ketonen oli perustamassa vuosituhannen taitteessa huippusuosittua Neljänsuora-yhtyettä, jonka jälkeen aloitti soolouran vuoro koitti 2017. Heti ensimmäinen single Olisitpa sylissäni muodostui tuplaplatinarajan rikkoneeksi jättiläismäiseksi radiohitiksi. Kappale oli vuoden 2018 soitetuin radiobiisi Suomessa ja pyörii edelleen säännöllisesti rotaatiossa. Antti Ketonen on saanut useita tunnustuksia mm. Kullervo Linna -palkinnon ja Vuoden iskelmä –palkinnon sekä Emma -ehdokkuuksia.

 

— Antti Ketonen

Koditon-duetto Katri Ylanderin kanssa julkaistu

Komeaääninen kestosuosikki Antti Ketonen on kokenut esiintyjä. Antin kultaa myyneen Olisitpa sylissäni – esikoisalbumin (2019) nimibiisi oli vuoden 2018 soitetuin kappale radioissa. Marraskuussa 2022 ilmestynyt Ainoo tie -albumi pitää sisällään kymmenen laulua, joista singleinä radiosoittoa ovat keränneet mm. Me mennään tän läpi, Sytytä mut ja viimeisimpänä julkaistu Koditon-duetto Katri Ylanderin kanssa. Levyn biisejä ovat Antti Ketosen lisäksi olleet tekemässä mm. Mikko Koivunen, Jonas Olsson, Aki Tykki ja Lauri Tähkä.