Uusi sinkku

Sytytä mut

ulkona 14.1!

Soolouransa komeasti Olisitpa sylissäni -jättihitillään aloittanut Antti Ketonen julkaisi 14.1.22 uuden Sytytä mut -singlen. Tarttuva rakkauslaulu tuo Antin äänen ja biisin tarinan lähelle kuulijaa. Uuden singlen on säveltänyt Lauri Tähkä yhdessä Tiina Vainikaisen kanssa, joka on myös kirjoittanut biisin teksti

— Antti Ketonen

Olisitpa sylissäni -esikoissinglestään tunnettu Antti Ketonen julkaisi 14. tammikuuta uuden upean singlen ja musiikkivideon Sytytä mut.

Suomen suosituimpiin mieslaulajiin lukeutuva Antti Ketonen valmistelee parhaillaan uutta albumiaan. Tulevalta levyltä on viime vuoden puolella julkaistu kappaleet Jos sua ei huomenna ois, Me mennään tän läpi sekä Tähän matkaan tarvitaan kaksi. Debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin toukokuussa 2019. Nimikkolaulu oli vuoden 2018 soitetuin kappale radioissa ja albumi ylitti kultalevyrajan elokuussa 2019.

Antti Ketonen oli ehdolla vuoden 2020 Emma Gaalassa Vuoden iskelmä -kategoriassa. Lisäksi hän oli ehdolla Vuoden 2020 Iskelmägaalassa Vuoden biisi, Vuoden iskelmä, Vuoden miesartisti ja Vuoden viihdyttäjä -kategorioissa.